-
Gratis
-
25-06-2025
-
Brugge
- 1 sessie
Wil jij de geurige aroma's van versgebakken brood en banket zelf leren creëren? Droom je ervan om je eigen bakkerij te openen en mensen te laten genieten van jouw lekkernijen? Met de opleiding Brood- en banketbakker til jij jouw bakvaardigheden tot een hoger niveau!
De kaasmeester legt zich toe op het aanbieden van een gevarieerd en vaak gespecialiseerd assortiment van kazen uit binnen- en buitenland. Daarbij wordt rekening gehouden met seizoenen, streken, kaasfamilies, soort melk enz.
Droom je van een eigen frituur en wil je de geheimen van perfecte frieten ontdekken? Ben je gepassioneerd door snacks en wil je leren hoe je een winstgevende frituur runt? Leer hier alle facetten van het frituurvak te beheersen.
Het ideale deegrecept, de ideale mix van ingrediënten, de finesses van de bereiding van de pizza, de bodem zoals voorgeschreven voor de perfecte pizza. In slechts 4 sessies dompelen we je onder in de essentiële vaardigheden van een echte pizzabakker/pizzaiolo.
Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?
Contacteer onze collega