Pizzaiolo (pizzabakker)

Pizzaiolo in de maak, perfectie als smaak

  • icon Startdatum niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Startdatum niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Heb je ooit gedroomd van het creëren van de perfecte pizza?

Ben je klaar om de geheimen van authentieke Italiaanse pizzabereiding te onthullen?

Wil je je onderscheiden met overheerlijke pizza's in de wereld van culinair genot?


schrijf je dan nu in voor onze opleiding 'pizzabakker'.

Omschrijving

Het ideale deegrecept, de ideale mix van ingrediënten, de finesses van de bereiding van de pizza, de bodem zoals voorgeschreven voor de perfecte pizza.

In slechts 4 sessies dompelen we je onder in de essentiële vaardigheden van een echte pizzabakker/pizzaiolo.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Pizzabakkers, bakkers, restauranthouders, traiteurs, ....

Methodologie

Je gaat in deze lessen actief aan de slag. Wil daarom aangepaste kledij/materiaal meebrengen, namelijk:

  • een schort en/of koksjas
  • 2-tal handdoeken
  • een officemes

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Volgende zaken zullen in de opleiding aan bod komen:

  • De basis ingrediënten van de pizza: bloem, gist, water, olie en zout
  • Soorten bloem en hun specifieke eigenschappen
  • Het maken van verschillende degen met verschillende kneed- en roltechnieken
  • Het maken van een pizza in schaal en het oefenen van het stretchen van de pizza

Wil je meer weten?

FotoPieter Lemmens
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze productmanager

Pieter Lemmens

Stel uw vraag

Ook interessant voor jou

  • KMO-portefeuille
  • Beroepsspecifieke competenties
  • Opleidingscheques
Deze opleiding bereidt mensen zonder voorkennis voor op het beroep van bakker-banketbakker en kneedt ze tot vakkundige ambachtslui.
  • icon 762,30 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 15-09-2025
  • icon Brugge
  • icon 3 jaar