#190656
#Opleiding #Bakkerij en slagerij
NIEUW

School of Ice: Vegan and glutenfree

Introductie

Veganisme vermijdt het gebruik van dieren in de voedingsproductie. 'Vegan' betekent dus ook: lactosevrij.

Lactosevrij ijs bereiden mét behoud van smaak en textuur is best wel een uitdaging ...

Hetzelfde geldt voor glutenvrij ijs. Daarvoor bestaat een groot doelpubliek dat momenteel in de kou blijft staan.

Onze docent neemt je bij de hand en toont hoe je kwalitatief lactosevrij en glutenvrij ijs bereidt. Hij leert je bovendien hoe je het ijs verwerkt in smakelijk, attractief ijsgebak.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Banketbakkers, ijsbereiders

Kies eerst een locatie/tijdstip om deze gegevens te kunnen zien

Lesdata

Datum Startuur Einduur
woensdag 05/02/2020 18:30 21:30
woensdag 12/02/2020 18:30 21:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • Sofie@syntrawest.be