#180280
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Pralines en chocolade: creatief werken op events

Zet jezelf als chocolatier in de kijker

Introductie

Wat kan je als chocolatier doen om je zaak ook buiten de muren van het atelier in de kijker te zetten? Meer en meer wordt je als chocolatier gevraagd om deel te nemen aan culinaire events, jaarmarkten, verjaardagsfeestjes, enz.  Maar wat kan je dan juist doen om ervoor te zorgen dat mensen jou en je zaak nooit vergeten?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Methodologie

Workshop: gelieve beroepskledij + klein materiaal mee te brengen (spatel, pralineervorkje...)

chocolade-1-2_2018-280.jpg
chocolade-1-1_2018-280.jpg

Programma

  • Chocolade lolly's
  • gevulde schuimpjes
  • werken met seizoensfruit
  • sneeuwballen met vannille, aarbei, framboos
  • pralines met kaas
  • ...
2018-280-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Joost De Muyt:

  • Zaakvoerder 'Pralines De Muyt' in Beernem
  • Docent ambachtelijk chocoladebewerker Syntra West