#180280
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Pralines en chocolade: creatief werken op events NIEUW

Introductie

Wat kan je als chocolatier doen om je zaak ook buiten de muren van het atelier in de kijker te zetten? Meer en meer wordt je als chocolatier gevraagd om deel te nemen aan culinaire events, jaarmarkten, verjaardagsfeestjes, enz. Maar wat kan je dan juist doen om ervoor te zorgen dat mensen jou en je zaak nooit vergeten?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Afgestudeerde cursisten ambachtelijk chocoladebewerker.

Chocolatiers.

Methodologie

Workshop

Gelieve beroepskledij + klein materiaal mee te brengen (spatel, pralineervorkje...)

-1-1_2018-280.jpg
-1-2_2018-280.jpg

Programma

  • Chocolade lolly's
  • gevulde schuimpjes
  • werken met seizoensfruit
  • sneeuwballen met vannille, aarbei, framboos
  • pralines met kaas
  • ...

Datum Startuur Einduur
dinsdag 25/09/2018 18:30 21:30

Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be