#170062
#Opleiding #Bakkerij en slagerij

Nieuwe bakkerijtechnieken voor minder nachtwerk

Nieuwe bakkerijtechnieken voor minder nachtwerk

Introductie

Wereldwijd worden er meer en meer nieuwe technieken ontwikkeld om het werk van de bakker aangenamer te maken.

Geert Jonckheere toont je graag hoe je deze technieken kan toepassen, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Omschrijving

In deze sessie maak je kennis met een aantal nieuwe, specifieke bakkerijtechnieken. Je leert hoe je deze kan toepassen en hoe ze jouw leven aangenamer maken. Zo spaar je tijd uit, zonder aan kwaliteit in te boeten

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Professionele bakkers

Voorkennis

Diploma bakker

Methodologie

Workshop

Gelieve gepaste beroepskledij en klein materiaal ( klopper, spatel, pottenlikker, keukenmessen) mee te brengen.

2017-62-1-Afbeelding-1-groot.jpg
2017-62-1-Afbeelding-2-groot.jpg

Programma

  • Bakken van voorgebakken producten
  • Bewaren van voorgebakken producten
  • Verwerken van gekoelde degen via een verdeler
  • Verwerken van degen opgemaakt in de koelkast
  • Gecontroleerd afbakken van degen uit de koelkast
  • Smaakontwikkelingen van lange rijstijden
  • Uitgesteld werken zodat u over de ganse dag kan bakken
Datum Startuur Einduur
dinsdag 22/01/2019 18:30 21:30

Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen.

Locatie

  • Syntra West Brugge
  • Spoorwegstraat 14
  • 8200 Brugge
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • F: 050/403061
  • info@syntrawest.be

prijsinfo

Alimento - korting voor bakkersopleidingen van Syntra:

Alimento betaalt u €65 per halve dag en een max van €120 per dag per deelnemer van uw inschrijvingsgeld terug!

Voor wie?

'Alle bakkerijen met personeel onder arbeidersstatuut (PC 118), kleiner dan 100 werknemers, gevestigd in Vlaanderen, Brussel of Wallonië komen in aanmerking.

'Leerkrachten Bakkerijopleidingen.

Wanneer krijgt u deze korting?

'Als je je werknemers met arbeidersstatuut (PC 118) naar de opleiding stuurt.

'Bedrijven kleiner dan 100 werknemers

'Leerkrachten bakkeropleidingen

(Winkelbedienden en meewerkende echtgenoten kunnen geen korting krijgen van Alimento vzw.)

Hoeveel korting?

'De inschrijvingskost (zonder BTW) wordt terugbetaald - al moet je soms wel een deel van de gebruikte grondstoffen zelf betalen.

'Deze korting geldt ook voor de patroon zelf als hij deelneemt samen met zijn arbeider(s).

Wat moet je doen om korting te krijgen?

Eigenlijk niets: Alimento vzw contacteert jou om nog wat aanvullende informatie te krijgen, en zodra dat in orde is, krijg je de korting op jouw bankrekening gestort.

Welke opleiding?

De opleidingen met vermelding van het Alimento-icoon komen in aanmerking.

Voor meer info www.alimento.be

2017-62-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Geert Jonckheere:

  • Auteur "Basic Hartig gebak" Uitgeverij Lannoo (Winnaar Cultuurprijs Bredene 2014)
  • Co-auteur "Basic Brood" - "Basic broodjes en koeken" - "De smaak van brood" (auteur Frank Deldaele)
  • Auteur IPV handboek bakkerijopleidingen
  • Lid Richemont Club België
  • Wereldkampioenschap Coupe Lesaffre Lyon en Lille (2 x 4e plaats)
  • Ervaren lesgever Bakkerijschool Ter Groene Poorte
  • Gastdocent Syntra West