#140922
#Opleiding #Bakkerij en slagerij
NIEUW

Keukenactiviteiten uitbesteden: contracten en financiële impact

Introductie

De cateringwereld telt heel wat grote en kleinere spelers die je heel wat werk uit handen kunnen nemen. Wat zijn de gevolgen indien je met één van hen scheep gaat?

Omschrijving

De bedrijven die voor jou, ter plaatse, al jouw catering kunnen verzorgen op een hoogwaardige manier hebben elk hun specificiteiten. Leer hun pro's en contra's kennen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

verantwoordelijken keukenuitbatingen, facilitaire managers

Programma

  • Hoe is bedrijfscatering ontstaan?
  • Voor- en nadelen voor gebruiker en bedrijf
  • Wie zijn de grote cateraars, wat is hun structuur, hoe werken ze?
  • Welke contractsoorten onderscheidt men?
  • De financiële impact voor het bedrijf
  • Wat zijn de financiële gevolgen per contractsoort?

Jan De Wilde

  • Consultant gespecialiseerd in bedrijfscatering
  • Voormalig operations manager Compass-Group
  • Internationale activiteiten in catering voor business and industry, base-vie, olieproductie en boorplatformen