Cocktails

Shake, stir, and serve: Ontdek de kunst van het cocktails maken!
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Op elk niveau van de horeca (van toprestaurant tot brasserie) kom je in aanraking met de kunst van cocktails en mocktails maken.

Wil je als professional mee zijn met de nieuwste bartrends?

Ben je klaar om de kunst van cocktails te meesteren?

Of droom je van een carrière als professionele bartender?

in onze opleiding behandelen we elk aspect van cocktails maken zodat je zelf aan de slag kunt gaan, al dan niet in je eigen zaak, en je winst kunt optimaliseren dankzij de cocktailtechnieken die we je gaan bijbrengen.

Omschrijving

Deze cursus is ontworpen om je alle essentiële vaardigheden en kennis bij te brengen die je nodig hebt om te schitteren in de wereld van bartending, of je nu al in de horeca werkt of een carrière als bartender ambieert.

Onze doelstelling is om je te voorzien van een grondige kennis van de cocktailwereld zodoende je in staat bent om een eigen signatuurcocktail te bereiden, te presenteren en te perfectioneren.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Zaalpersoneel, zaalverantwoordelijken, hotelmedewerkers, barmannen, cocktailcateraars, cateringbedrijven, sommeliers

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

tijdens de opleiding 'Cocktails' gaan we dieper in op:

  • Introductie cocktails, bartools & basis principes
  • DNA van een cocktail, overlopen van verschillende bouwstenen*
  • Built vs Stirred vs Shaken cocktails
  • Coctail-recepten begrijpen én garneertechnieken
  • Creatief met eigen ideeën en huisgemaakte producten
  • Examen signatuur cocktail + presentatie eigen recept

* Met begeleid bezoek van distillerij

LESSEN GAAN DOOR IN DE COCKTAIL BAR VAN FILLIERS!

Of volg het volledige traject!

  • KMO-portefeuille
Sommelier worden? In deze opleiding verken je de wereld van wijn met de degustatiefiche als tool.
  • icon 280,72 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 17-09-2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 6 sessie(s)

Wil je meer weten?

FotoMelanie Van Ryckeghem
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Melanie Van Ryckeghem

Stel je vraag

Ook interessant voor jou

  • KMO-portefeuille
  • Opleidingscheques
Word een vakbekwame restauranthouder: leer ingredi├źntenkennis, serveertechnieken & meer in onze opleiding!
  • icon 899,03 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 17-09-2024
  • icon Brugge
  • icon 3 jaar
  • KMO-portefeuille
Sommelier worden? In deze opleiding verken je de wereld van wijn met de degustatiefiche als tool.
  • icon 280,72 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 17-09-2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 6 sessie(s)