Hondentrimmer, uitbater honden-en kattenpension - voltijdse dagopleiding


Blaffende honden bijten niet! Je bent handig en hebt een voorliefde voor de verzorging van huisdieren.
#130256
#Opleiding #Dierenzorg

Introductie

Heb je een grote voorliefde voor dieren en wens je in de toekomst een eigen trimsalon in combinatie met een honden- en/of kattenpension op te starten en volledig zelfstandig in te staan voor de verzorging en toilleteren van de hond? Dan is dit 'dé opleiding'!

In deze opleiding krijg je een uitgebreide theoretische kennis over anatomie, fysiologie, gedrag, voeding, de vachtengroepen, reglementering, milieuwetgeving, de inrichting van een pension, …

In de uitgebreide praktijklessen sta je zelf in voor de aanwezigheid van diverse honden, zodat je ook de praktische kennis van de technieken en verzorging van de diverse vachtsoorten kan toepassen.

Deze opleiding is voor cursusjaar 2021-2022 reeds gestart en is volzet.

De opleiding zal voor het cursusjaar 2022-2023 in een nieuw jasje gestoken worden.Wil je op de hoogte gehouden worden van deze nieuwe opleiding? Klik dan rechs in beeld op de knop 'vraag info' en we houden jou op de hoogte!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

  • Voor wie een grote voorliefde heeft voor dierenverzorging en regelmatig omgang heeft met dieren en daar een professionele en zelfstandige activiteit wil van maken.
  • Hondentrimmers die zich zonder of met beperkte scholing hebben gevestigd en zich nu volwaardig willen bekwamen/trainen.
vdo-dieren-2-1_2013-256.jpg

Programma

Deze opleiding zal volledig herwerkt worden en in een nieuw jasje van start gaan voor cursusjaar 2022-2023!

Alle docenten zijn specialisten in hun vakgebied (oa dierenartsen, hondentrimmers, gedragsdeskundigen).