Vegan patisserie

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van plantaardige patisserie.
  • icon Vanaf 13-11-2024
  • icon Brugge
  • icon 3 sessie(s)
  • icon 356,95 incl. BTW
  • nieuw
Schrijf in
  • nieuw
  • icon Vanaf 13-11-2024
  • icon Brugge
  • icon 3 sessie(s)
  • icon 356,95 incl. BTW

Introductie

Ontdek de wereld van veganistische patisserie en ontrafel de geheimen achter het creëren van sensationele lekkernijen zonder dierlijke ingrediënten. In deze specialisatie voor brood- en banketbakkers dompel je jezelf onder in de kunst van het bereiden van een breed scala aan verrukkelijke vegan pattiseries. Elke creatie is een feest voor de zintuigen, boordevol smaak en textuur die de stoutste verwachtingen overtreffen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Brood-en banketbakkers, patissiers, chef koks,...

Toelatingsvoorwaarden

U hebt reeds ervaring met bakken.


Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

  • Kennismaking en toepassing met plantaardige producten.
  • Patisserie bereidingen met producten van plantaardige oorsprong.
  • Samenstellen en afwerken van vegan gebak.

Bijkomende info

Alimento-korting


Alimento zorgt voor elke werknemer in PC 118 of PC 220 voor een tegemoetkoming. Om de Alimento-korting aan te vragen, dien je én je werkgever én Syntra West te contacteren. Je werkgever betaalt eerst het inschrijvingsgeld aan Syntra. Je werkgever contacteert Alimento om dit inschrijvingsgeld terug te krijgen.


Meer info via Alimento.


Opgelet: Alimento komt niet tussen in de kosten voor cursussen of grondstoffen.

Mee te nemen door cursisten : praktijkschort of praktijkvest en basismateriaal voor patisserie.

Locaties en data


Vanaf 13-11-2024
3 sessie(s)
Schrijf in

€ 356,95 incl. BTW

Planning

wo (13/11/2024) 18:30 - 21:30
wo (20/11/2024) 18:30 - 21:30
wo (27/11/2024) 18:30 - 21:30

Duur

wo 13-11-2024 t.e.m. wo 27-11-2024

ADRES

Wil je meer weten?

FotoMelanie Van Ryckeghem
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Melanie Van Ryckeghem

Stel je vraag