Chocolate University: Confiserie

Ontketen je passie voor suikerwerk en creëer betoverende snoepcreaties!
  • icon Vanaf 30-09-2024
  • icon Brugge
  • icon 9 sessie(s)
  • icon 326,70 incl. BTW
  • nieuw
Schrijf in
  • nieuw
  • icon Vanaf 30-09-2024
  • icon Brugge
  • icon 9 sessie(s)
  • icon 326,70 incl. BTW

Introductie

Ben je op zoek naar een opleiding die je stap voor stap meeneemt door het proces van confiserie, met praktische hands-on ervaringen en waardevolle kennis die je direct kunt toepassen in je eigen keuken of bedrijf?

Droom je ervan om suiker om te toveren tot heerlijk snoepgoed en verbluffende decoraties?

Ben je geïnteresseerd in het leren van diverse technieken, waaronder het bewerken van suiker, het maken van marshmallows, boterkaramels en verschillende soorten zacht en hard snoep?

Schrijf je nu in voor onze opleiding confiserie en ontdek hoe je jouw passie voor snoep om kunt zetten in professionele creaties!

Omschrijving

Deze opleiding kadert binnen 'Chocolat University' dat staat voor één overkoepelend merk waar chocolatiers de laatste trends en specialisaties kunnen ontdekken.

Meer specifiek is deze opleiding ontwikkeld om je te specialiseren in suikerbewerking. Hierbij wordt de focus gelegd op praktische ervaringen om vervolgens zelfstandig suiker te kunnen bewerken tot een verscheidenheid aan heerlijke snoepjes en decoraties.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding richt zich zowel naar beginners die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van confiserie, als meer ervaren snoepmakers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en verfijnen.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist

Methodologie

Tijdens deze opleiding wordt de focus gelegd op de praktijk.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Het programma van de opleiding 'confiserie' bestaat uit volgende onderdelen:

  • Initiatie suiker bewerken
  • Marshmallows
  • Boterkaramels
  • Zachte snoep
  • Harde snoep

Bijkomende info

In kader van de HACCP-reglementering zijn volgende zaken verplicht om de opleiding te kunnen volgen:

  • Beroepskledij (bakkersvest, bakkervoorschort, hoofddeksel en propere en veilige gesloten schoenen).
  • Materiaal voor de lessen: zal meegedeeld worden door de docent de 1ste lesdag.

De syllabi – indien van toepassing - worden enkel digitaal ter beschikking gesteld op het digitaal platform. Heb je graag nog een print bij de hand? Dan bieden we je de mogelijkheid om deze te bestellen tegen een minimale printkost via de printshop van Syntra. Na upload via de shop, ontvang je 6 werkdagen later al je syllabus op het door jou gekozen adres.

Locaties en data


Vanaf 30-09-2024
9 sessie(s)
Schrijf in

€ 326,70 incl. BTW

Planning

ma (30/09/2024) 18:30 - 22:00
ma (07/10/2024) 18:30 - 22:00
ma (14/10/2024) 18:30 - 22:00
ma (21/10/2024) 18:30 - 22:00
ma (04/11/2024) 18:30 - 22:00
ma (18/11/2024) 18:30 - 22:00
ma (25/11/2024) 18:30 - 22:00
ma (02/12/2024) 18:30 - 22:00
ma (09/12/2024) 18:30 - 22:00

Duur

ma 30-09-2024 t.e.m. ma 09-12-2024

ADRES


Wil je meer weten?

FotoMelanie Van Ryckeghem
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Melanie Van Ryckeghem

Stel je vraag