#180231
#Opleiding #Informatica

ZOOmertrainingen: After Effects basics in één dag


Basisvaardigheden

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding is een kennismaking met After Effects. U zal de basis handelingen kunnen uitvoeren.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u hier: https://sbm.be/zoomertrainingen .

 

Omschrijving

Een programma als After Effects leren kennen in één dag? Dat is onmogelijk, maar toch. Na één dag intensieve onderdompeling heeft u toch al heel wat vaardigheden ontwikkelt om basis animaties te maken.

We starten de opleiding met een overview van de workspace en de menu's. Daarna gaan we onmiddellijk aan de slag met de basisfuncties. Hoe werken de tekst en vormgereedschappen in After Effects? We bekijken de basismogelijkheden om titelanimaties, tekstanimaties en vormanimaties te maken.

In combinatie met uw creativiteit maakt u na deze dag After Effects heel knappe animaties die u onmiddellijk kan inzetten.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Creatieve professionals die aan de slag willen met motion graphics.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis PC gebruik is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, wij vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2018-231.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

  • De interface verkennen
  • Basisfuncties
  • Tekst- en vormgereedschappen
  • Titelanimaties, tekstanimaties en vormanimaties met keyframes
  • Lagen, maskers en blend modes
  • Tekst op paden
  • Exportmogelijkheden
2018-231-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.