Fast(*) Course 10552: Application Design with Microsoft VS 2010


Leer een deployment strategy te bepalen en uit te voeren
#110048
#Opleiding #Informatica

Introductie

Tijdens deze 4-daagse opleiding verwerven de deelnemers de nodige kennis en technische skills om Applicatie Architectuur te ontwerpen, de User Experience te ontwerpen, data strategieën en structuren vast te leggen, de security architectuur te ontwerpen en te implementeren, het opzetten van een onderzoeksmethodiek mbt Applicatie Issues (zoals: testing methodology, exception Handling strategy, aanpak van de debugging, bewaken van performance van de applicatie), een deployment strategy te bepalen en uit te voeren.

Omschrijving

Deze opleiding maakt ondereel uit van een opleidingstraject en helpt u voor te bereiden op het behalen van PRO: Designing & Developing Web Applications Using Microsoft .NET Framework 4 Certificaat (via het examen 70-519).

Developers die geslaagd zijn in de 4 examens (70-513, 70-515, 70-516, 70-519) hebben de status van "MCPD: Web Developer 4" bereikt.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

 • Deze opleiding is bestemd voor professionals die de specifieke job role  Web Developer nastreven waarbij één van hun belangrijkste kerntaken het ontwerpen (Architectuur) en ontwikkelen van Web Applicatie is gebruikmakend van het Microsoft Visual Studio 2010 - .NET Framework 4.
 • Een kandidaat Web Developer beschikt over 2 tot 3 jaar hands-on .NET programmeer ervaring.

Voorkennis

 • Een kandidaat Web Developer beschikt over 2 tot 3 jaar hands-on .NET programmeer ervaring en heeft praktijkervaring in volgende domeinen:
  • Ontwerpen en ontwikkelen van Web Applicaties gebruikmakend van AJAX, JQuery
  • Consumeren van Business en data services zoals TEST, WCF
  • Software development Life cycle
  • Web applicatie Architecturen zoals ASP.NET MVC en Web Form
 • De kandidaat Web Developer dient over kennis te schikken die equivalent is aan volgende 3 opleidingen: Courses 10263, Course 10264 en Course 10265.

Programma

Versnelde courses (Fast(*) Course): omdat uw tijd kostbaar is!

(*) Deze fast course is een versnelde course en duurt één opleidingsdag minder lang dan de voorziene standaard duur.  Bepaalde (features uit deze course) worden hetzij weinig gebruikt in de praktijk of zijn danig triviaal dat er geen praktijkoefeningen dienen doorlopen te worden. De nadruk van deze versnelde opleiding ligt op features van een MS SQL Server omgeving die veelvuldig in de praktijk worden toegepast én die tevens een beduidende toegevoegde waarde bieden voor de bedrijfsomgeving.

De opleiding is betaalbaar met Microsoft Software Assurance Training Vouchers (SATVP).