Juweelontwerper - goudsmid - Overzicht opleidingen

Ben je klaar om je creativiteit te laten schitteren en adembenemende juwelen tot leven te brengen? Met de opleiding Juweelontwerper-Goudsmid tover jij edelmetalen en -stenen om in unieke sieraden.

opleidingen-juweelontwerper---goudsmid-JUWELGOUDS.jpg

Smeed schitterende sieraden

In de opleiding Juweelontwerper-Goudsmid leer je juwelen en voorwerpen in edele metalen ontwerpen, vervaardigen, herstellen en verkopen. Met behulp van intensieve praktijkoefeningen maak je kennis met alle facetten van dit ambachtelijke beroep. Bij elke les krijg je een stukje theorie om je praktische oefeningen te ondersteunen en je vaardigheden op een professionele manier te ontwikkelen. Daarbij krijg je begeleiding van een team hedendaagse juweelontwerpers-goudsmeden.

Goudsmid als dag- of avondopleiding

Word Juweelontwerper-Goudsmid in dag- of avondopleiding:

Juweelontwerper-Goudsmid – Voltijdse dagopleiding

De voltijdse dagopleiding smeedt jou in 1 jaar om tot professioneel Juweelontwerper-Goudsmid. 5 dagen per week verdiep jij je in het ambacht van goudsmederij. Daarnaast krijg je ook de module Succesvol ondernemen die jou klaarstoomt tot zelfstandige. Slaag je voor het volledige traject? Dan ontvang je een erkend ondernemersdiploma.

Juwelier-Goudsmid – Avondopleiding

Met de avondopleiding leer je in 4 jaar alle kneepjes van het vak. Je krijgt 1 avond per week les van ervaren juweelontwerpers-goudsmeden. Slaag je voor deze opleiding? Dan ontvang je een erkend getuigschrift. Ben je op zoek naar een opleiding die makkelijk combineerbaar is met je werk of gezin? Dan is het avondtraject perfect voor jou!

Waar kan je aan de slag als juweelontwerper?

Na de opleiding Goudsmid – Juwelier kan je juwelen ontwerpen en vervaardigen om ze te verkopen. Je kan als zelfstandige goudsmid aan de slag. Je kunt ook bij een

juwelier-goudsmid werken of in een zaak met modeaccessoires.

Kies de opleidingsvorm die bij je past

Wil je meer weten?

FotoIsabelle Santy
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Isabelle Santy

Stel je vraag