Wil je graag professioneel aan de slag met chocolade? Kies dan voor een opleiding Chocolatier. Je leert grond- en hulpstoffen omzetten naar diverse heerlijke chocoladeproducten. Word een expert in chocolade en confiserie in twee of zelfs één jaar tijd.

  • 955,90 incl. BTW (1ste jaar)
  • Meerdere startdata vanaf 16-09-2025
  • Diverse locaties
  • 2 jaar
Tijdens deze opleiding doet u op een hoger niveau theoretische en praktische kennis op over het verwerken van composieten. Je realiseert een eigen werkstuk onder begeleiding.
  • 629,20 incl. BTW
  • Vanaf 16-10-2025
  • Oostende
  • 8 sessie(s)
Ontdek de zoete kunst van confiserie: Schrijf je snel in voor onze opleiding en bewerk suiker tot heerlijke lekkernijen.
  • Nog niet gekend
  • Startdatum niet gekend
  • Nog niet gekend
  • Nog niet gekend
Duik in de kunst van chocolade-ambacht: 'From Bean to Bar'. Voor gepassioneerde chocolatiers die streven naar perfectie.
  • Nog niet gekend
  • Startdatum niet gekend
  • Nog niet gekend
  • Nog niet gekend
10 van 11 resultaten toon volgend resultaat