Digitale transformatie van uw leer- en ontwikkelingsstrategie (live webinar)


Het actualiseren van uw L&D-strategie
#200308
#Webinar #HRM

Introductie

Als er één ding is wat COVID-19 ons geleerd heeft, is het dat het gezegde "als het moet, dan kan het" zeker van toepassing is op virtueel leren. We hebben allemaal het voorbije jaar de voor- en nadelen van het virtueel leren ervaren. Maar tegelijkertijd groeide ook een besef dat online leren leuk, handig en boeiend kan zijn.

Dat verandert niet wanneer de coronacrisis voorbij is. We evolueren naar een hybride systeem waar traditioneel offline leren en e-learning hand in hand gaan. Belangrijk dus om nu de juiste keuzes te maken voor je L&D-strategie.

Omschrijving

Het coronavirus werd katalysator voor e-learning, wacht niet langer om je L&D-strategie in je bedrijf te actualiseren.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

HR- en L&D-verantwoordelijken en -medewerkers

onlineleren-3-4_2020-308.jpg

Programma

  • Inzicht in virtueel leren, actuele trends en tendenzen

We starten met de actuele trends en tendenzen in e-learning, online trainen, blended learning, enz. Op die manier krijg je een actueel beeld van de nieuwste trends en tendenzen.

  • Methode voor het ontwikkelen van een hybride L&D-strategie om je business naar een hoger level te brengen

Een hybride en flexibele L&D-strategie bouw je niet zomaar. We wandelen samen door het landschap van verschillende modellen, van waaruit je zelf kunt kiezen wat het beste past in jouw L&D-strategie.

  • Leren op een flexibele, on-demand en continue basis

Continu en flexibel leren lijken de basis te zullen vormen voor toekomstig leren. We diepen dit verder uit.

  • Engagement van de deelnemers bij online/virtueel leren

Niet alleen voor jou als professional verandert er veel maar ook voor je medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers ook op een flexibele manier omgaan met het L&D- aanbod.

  • Hoe zorg je voor een blended L&D-formule die future proof is?

Blended learning is actueler dan ooit en lijkt ook future proof te zijn. We bekijken hoe je dit als L&D-formule kunt toepassen.

  • Praktische oefeningen en tips

We zorgen voor interactie en werken met break-out rooms en praktijkopdrachten tijdens de sessies.

Opgelet: Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner Skilliant. Het erkenningsnummer voor Skilliant is DV.O214464.

Prijsinfo

Werkzaam in de publieke sector of social profit? Dan kunnen we u inschrijven aan 230 euro excl. btw.  

Freddy Carrette studeerde in 1990 af als maatschappelijk assistent, optie personeelswerk (KVMW, Gent) en volgde nadien een kaderopleiding agogische bijscholing orthopedagogie. Zijn carrière start in 1991 als stafmedewerker HR in het AZ Sint Lucas ziekenhuis te Brugge, om in 1998 over te schakelen naar de retail dienstensector als HR Director, waarvan de laatste jaren ook internationaal.