Vastgoedbediende - Overzicht opleidingen

Ben je administratief sterk en wil je graag aan de slag in de vastgoedsecor? Kies dan voor een opleiding vastgoedbediende. Met de versterking van je organisatietalent word je binnenkort een ondersteunend vastgoedtalent.

opleidingen-vastgoedbediende-VASTGBEDIE.jpg

Wat doet een vastgoedbediende precies?

Vastgoed studeren? Na de opleiding vastgoedbediende kun je zelfstandig vastgoeddossiers en contracten voorbereiden. De administratieve opvolging van pandenbeheer is een kolfje naar jouw hand. Je zorgt voor een vloeiende werking en organisatie van het immokantoor. Steeds klantvriendelijk en professioneel.

Hoe word ik een administratieve professional in vastgoed?

Om een goede vastgoedbediende te worden heb je uiteraard een passie voor vastgoed, werk je graag met mensen, communiceer je vlot en is organiseren helemaal jouw ding. Om verder te werken aan toegepaste skills en kennis voor de vastgoedwereld kies je nu de opleidingsformule die jou het best past. Je kan de opleiding vastgoedbediende bij Syntra West namelijk op 2 manieren volgen:

Een voltijdse dagopleiding vastgoedbediende

Ben je vrij van maandag tot vrijdag voorjaar ‘24 om je fulltime op je opleiding te concentreren? Wil je nog steeds het groeipakket ontvangen? Wil je een getuigschrift in 3 maanden behalen? Dan is dit het traject voor jou!

Een avondopleiding vastgoedbediende

Je wil de opleiding combineren met je huidige job of je gezinsleven? Je bent vooral ’s avonds beschikbaar voor 1 à 2 lesmomenten op dinsdag- en/of donderdagavond? Je wil de opleiding spreiden over 1 jaar? Dan is een avondopleiding jouw ding!

Welke jobmogelijkheden zijn er na de opleiding vastgoedbediende?

Na een opleiding vastgoedbediende kun je aan de slag in een vastgoedkantoor. Je hebt dan namelijk de vereiste skills om verhuur-, beheer- en verkoopdossiers op te volgen. Naast een job als administratief medewerker of commercieel medewerker kun je ook aan de slag als dossierbeheerder in een syndicuskantoor. Droom je na je opleiding van een eigen kantoor? Dan kun je daarna ook bij Syntra West verder studeren voor vastgoedmakelaar.

Kies de opleidingsvorm die bij je past

  • Knelpuntopleiding
Administratief sterk en passie voor vastgoed? Deze opleiding Administratief vastgoedbediende is helemaal jouw ding.
  • icon 713,90 incl. BTW
  • icon Vanaf 30-09-2024
  • icon Oostende
  • icon 1 jaar

Wil je meer weten?

FotoKelly Bultynck
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Kelly Bultynck

Stel je vraag