Opfrissing voetverzorger: screening, behandelplan en werken in een zorgcontext

Blijf steeds een voetje voor!
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Omschrijving

Heb je het gevoel dat je vastzit in een routine door jouw jarenlange ervaring in voetverzorging? Merk je dat je soms 'het grotere plaatje' uit het oog verliest of vind je het niet altijd even eenvoudig om effectief samen te werken met andere zorgverleners?

Dan is deze masterclass dé gelegenheid om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen! Je leert hoe je kunt opereren binnen specifieke zorgcontexten en je interdisciplinaire kennis wordt volledig geüpdatet.

Hoe ga je om met risicopatiënten? Wat houdt een screening in en waarom is dit van belang? Hoe interpreteer je de resultaten van een screening? Hoe ga je effectief aan de slag met diabetische, oncologische, reumatische, geriatrische, vasculaire, neurologische of vasculair belaste cliënten.

Wat houdt doorverwijsplicht in? Hoe en met wie kun je samenwerken binnen een ambulante praktijk? Hoe communiceer je effectief binnen een zorgcontext?

Deze vragen en vele andere worden beantwoord tijdens deze verfrissende opfriscursus. In de eerste les worden de verschillende onderwerpen toegelicht, en er is ruimte voor de cursisten om extra onderwerpen voor deze masterclass aan te brengen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

De opleiding richt zich tot voetverzorgers die actief zijn binnen de sector en zich verder willen professionaliseren.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

De opleiding bevat een boeiende mix van theorie en praktijk waarin je aan de slag gaat met de specifieke verzorging van risicozorgvragers.

Bijkomende info

Syntra West is een duurzame onderneming. Cursusmateriaal, opdrachten, werkbundels, … worden digitaal ter beschikking gesteld op ons cursistenplatform.

Getuigschrift

Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat van deelname aan deze opleiding.

Je ontvangt een attest voor het verkrijgen van 80 accreditatiepunten vanuit Footcare. of Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorgers.

Grondstoffen

Het gebruik van grondstoffen zit inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Of volg het volledige traject!

Wil je meer weten?

FotoStien Vander Meiren
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Stien Vander Meiren

Stel je vraag