#190306
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Word Photoshop expert in 24 uur!


Adobe Photoshop expert in 3 dagen!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Tijdens de eerste dag leert u enkele basisvaardigheden waarmee u geweldige resultaten kan boeken. U leert werken met de verschillende gereedschappen, formaten en resolutie te bepalen.

De tweede dag gaan we dieper in op meer geavanceerde technieken om kleurcorrecties toe te passen en beelden te optimaliseren. We duiken in de mogelijkheden van Camera Raw en zetten verdere stappen in retoucheren. Daarnaast gaan we aan de slag met compositing, hoe integreert u verschillende beelden in een ander beeld zonder dat de gebruiker dit opmerkt.

De laatste dag geven we u hands-on tips & tricks om onmiddellijk te gebruiken. U leert de kneepjes van non-destructief werken zodat u steeds op je origineel kan terugvallen. Welke mogelijkheden bieden kleurbeheer en defringe om beter te werken? Hoe RAW-bewerkingen en RAW-conversie toepassen en op welke manier creëert u diepgang in layers voor een duidelijke opbouw binnen uw ontwerp? Welke sneltoetsen zijn zinvol?

Deze 3 dagen spreiden zich over de 2 zomermaanden, zo heeft u tussen de verschillende dagen nog ruim de tijd om er zelf mee aan de slag te gaan.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

De mogelijkheden binnen Adobe Photoshop zijn enorm, zowel voor functionele doeleinden als voor creatieve. In 3 dagen wordt u deze zomer een echte expert.

'Word expert in 24u' omvat 3 losse trainingsdagen: 'basics in één dag', 'the next level' en 'expert tips & tricks'.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die met Adobe Photoshop wil leren werken.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis gebruik computer is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-306.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

 • De werkomgeving en navigatie
 • Welke gereedschappen zijn er en waarvoor dienen ze?
 • Formaten, resoluties en uitsnijden
 • Werken met  tekst en lagen
 • Detoureren en transparantie
 • Camera Raw (ins en outs, uitsnede, lokale correcties, …)
 • Geavanceerde kleurcorrectietechnieken
 • Retoucheren
 • Detoureren
 • De basis van non-destructieve pijlers
 • Vrijstaande beelden integreren in een ander geheel
 • Kleurbeheer en kleurcorrecties
 • Zinvolle sneltoetsen
2019-306-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.