#190303
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Word Illustrator expert in 24 uur!


Adobe Illustrator expert in 3 dagen!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

De eerste dag leert u enkele basistechnieken die bij elk ontwerp van pas kunnen komen. U maakt kennis met de interface en de meest gebruikte tools in Adobe Illustrator. We leren u logo's en afbeeldingen overtrekken en patronen aan te maken.

Tijdens de tweede dag leert u alle mogelijkheden van het ‘appearance’-palet, maar ook de oneindige mogelijkheden van actief verven.We gaan aan de slag met transparantie-maskers om bepaalde elementen doorzichtig te maken. Ook het snel en efficiënt werken met kleurvarianten komt uitgebreid aan bod.

De laatste dag wordt een dag vol tips & tricks. U leert tekst live manipuleren zonder deze om te zetten naar outlines en alles over dynamische symbolen en de flexibiliteit op templates. U maakt kennis met de nieuwigheden van Libraries en de samenwerking met Adobe Stock. Ook de mogelijkheden om samen te werken aan één layout door gebruik te maken van Creative Cloud komen aan bod tijdens deze training.

Deze 3 dagen spreiden zich over de 2 zomermaanden, zo heeft u ruim de tijd om er zelf mee aan de slag te gaan.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

De mogelijkheden binnen Adobe Illustrator zijn enorm, zowel voor functionele doeleinden als voor creatieve. In 3 dagen wordt u deze zomer een echte expert.

Word expert in 24u' omvat 3 losse trainingsdagen: 'basics in één dag', 'the next level' en 'expert tips & tricks'.

Adobe Illustrator is door zijn mogelijkheden één van de meest creatieve programma's binnen de Adobe Creative Cloud. De taken waarvoor u dit pakket kan inschakelen zijn oneindig.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die met Adobe Illustrator wil leren werken.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basisgebruik computer is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-303.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

 • De werkruimte en navigatie
 • Geometrische basisvormen maken
 • Combinatie van die vormen
 • Overtrekken van bestaande logo's
 • Patronen en verlopen aanmaken
 • Transparantie maskers
 • Kleurvarianten maken van designs
 • ‘appearance/vormgeving’ palet
 • Actief verven
 • Variabele lijnen en effecten op lijnen
 • Isometrisch tekenen
 • Verloopnetten
 • Symbolen en het nut van vectoriele afbeeldingen
 • Grafieken
2019-303-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company