#180257
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Promotiemateriaal maken in InDesign


Kort overzicht van het gangbare promotiemateriaal en de formaten

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding heeft u een beter zicht op het ontwikkelen van promotiemateriaal met InDesign

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen .

Omschrijving

Bedenkt u ook vaak te laat dat u nog promotiemateriaal moet aanmaken voor een beurs of een event? Promotiemateriaal kan een enorme boost geven aan uw bedrijf, maar er net zo goed afbraak aan doen. Zorg dus dat u weet hoe eraan beginnen ...

Tijdens deze training geven we een kort overzicht van het gangbare promotiemateriaal en de formaten. We maken een bibliotheek aan voor  bedrijfsbranding zodat u telkens opnieuwe elementen kan hergebruiken.

Uiteraard bekijken we ook de valkuilen, welke lettertypes gebruikt u best wel en best niet? Hoe zorgt u voor de beste leesbaarheid. Maak kennis met de functie Liquid layout in InDesign.

Na deze training ben je niet bang meer om je eigen promotiemateriaal aan te maken en kom je professioneel voor de dag op je volgende beurs of evenement.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedreen die materiaal moeten aanmaken voor beurzen of evenementen.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis InDesign

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertrainingen-1-1_2018-257.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

 • Promotie materiaal en hun formaten
 • Drukprocédé voor het maken van promomateriaal
 • Bibliotheken
 • Kleurbeheer, RGB, CMYK en resolutie
 • Stijlen en maskers
 • Excel-bestanden koppelen voor visitekaartjes
 • Liquid layout voor variabele formaten
 • Formulieren
 • Gekoppelde InDesign elementen en opmaak
 • Affiche en Displays: lettertypes, leesbaarheid en corpsen
 • PDF proef en een drukklare PDF
2018-257-1-OmschrijvingDocent-2.jpg

In samenwerking met Catena Company