#190154
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Premiere Pro Expert tips & trics in één dag.


Haal het maximum uit Adobe Premiere Pro!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

U leert werken met mogrt-templates werken en kan deze aanpassen. We verdiepen ons in de beeld- en geluidseffecten van Adobe Premiere Pro en werken met captions en ondertitels. Een hoop verborgen features van Adobe Premiere Pro komen zo aan de oppervlakte.

Na deze dag zijn uw edits in Adobe Premiere Pro wellicht van een veel hoger niveau en kan u efficiënter aan de slag.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Heeft u wat ervaring met Adobe Premiere Pro maar u wil meer weten over de praktische toepassingen van de functionaliteiten? Dan is deze opleiding op uw lijf geschreven.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Adobe Premiere Pro gebruikers die op zoek zijn nieuwe input en meer willen halen uit hun huidige kennis.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Een grondige kennis van Adobe Premiere Pro is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-154.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

 • Track mattes in Adobe Premiere Pro
 • Kleurcorrectie met scopes in Adobe Premiere Pro
 • Gopro/DJI beelden aanpassen
 • Mogrt templates gebruiken
 • Overzicht van beeld- en geluidseffecten
 • Track mattes gebruiken
 • Cover flow
 • Foto montage storyboarden
 • Pan en foto montage
 • Split screens
 • Captions en ondertitels
 • Grafische elementen voor niet standaard schermen
2019-154-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.