#180230
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Première Pro basics in één dag


Filmpjes maken?

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding is een kennismaking met Première Pro. U zal de basis handelingen kunnen uitvoeren.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen .

Omschrijving

Wilt u zelf filmpjes maken? U hebt Premiere Pro al wel eens open gedaan maar was vooral onder de indruk van de vele opties? Dan is deze basisopleiding helemaal voor u, u leert in één dag de basistechnieken van editing.

Hoe zit een workflow in Premiere Pro in elkaar en waarvoor dient welk knopje? U leert beelden importeren en organiseren om zo efficiënt mogelijk te werken.

Wat zijn de belangrijkste shortcuts die u moet kennen om aan de slag te gaan binnen Premiere Pro? En hoe bouwt u een sequentie op?

U leert beelden vanuit Photoshop en Illustrator te importeren en te gebruiken. Maar ook video en audio transities komen aan bod.

Een met informatie overgoten trainingsdag waarmee u prima basis legt in Adobe Premiere Pro.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Marketing medewerkers, creatieve ontwerpers die de eerste stappen willen zetten in Premiere Pro.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis PC gebruik.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraiining-1-1_2018-230.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

 • Een correcte workflow
 • De workspace leren kennen
 • Beelden importeren en organiseren
 • De belangrijkste shortcuts om beelden de trimmen
 • Sequenties opbouwen met behulp van de edit tools
 • Wat is nesting?
 • Geluid mixen
 • Werken met "Essential graphics”
 • Werken met Photoshop en Illustrator bestanden binnen Premiere Pro
 • Video en audio transities
 • Werken met adjustment layers
 • Basis kleurcorrectie
 • Een film exporteren voor het web
2018-230-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.