#190164
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Photoshop Expert tips & trics in één dag


Haal het maximum uit Adobe Photoshop!

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Als Adobe Photoshop-user heeft u uw eigen technieken om te creëren. Geen basistechnieken tijdens deze dag, maar hands-on tips & tricks om onmiddellijk te gebruiken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ervaren Adobe Photoshop-gebruikers die zin hebben in tal van nieuwe tips & tricks.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Grondige kennis Adobe Photoshop is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

U leert uw Adobe Photoshop-interface te optimaliseren om sneller te kunnen werken. (o.a. zinvolle sneltoetsen om tijdswinst te creëren) U leert de tricks van non-destructief werken, zodat u steeds op uw origineel kan terugvallen.

Welke mogelijkheden geven kleurbeheer en defringe om beter te werken? Doe RAW-bewerkingen en RAW-conversie binnen Adobe Photoshop... Zorg met diepgang in layers voor een duidelijke opbouw binnen je ontwerp.

Raak geïnspireerd door de 3D-functies en de Target Adjustment tool. Het minimaliseren van ruis en kleurcorrecties maken beelden nog mooier. Ontwerp beelden die uitstraling hebben, op elk device, elk medium.

zoomertraining-1-1_2019-164.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

 • Instellingen voor verbeterde prestaties van Adobe Photoshop én de interface
 • Zinvolle sneltoetsen
 • Kleurbeheer en kleurcorrecties
 • Diepgang in layers
 • Uitgediepte layer masks
 • Camera RAW en de Target Adjustment Tool
 • De basis van non-destructieve pijlers
 • Detoureren
 • Vector masks
 • Defringe
 • Beperken van ruis
 • Layer combs en generator
2019-164-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.