#180225
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Photoshop basics in één dag


Kennismaking met de functionele en creatieve mogelijkheden

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding is een kennismaking met Photoshop. U zal de basis handelingen kunnen uitvoeren.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen .

 

Omschrijving

De mogelijkheden binnen Adobe Photoshop zijn enorm, zowel voor functionele doeleinden als voor creatieve. Dit maakt dat het programma vele gebruikers afschrikt, want waar start u nu best mee? Met enkele basisvaardigheden kan u al geweldige resultaten boeken.

Tijdens deze ééndaagse opleiding bekijken we samen welk gereedschap u best aanwendt voor welke taak. Hoe zit het juist met formaten, resolutie en uitsnijden? We leren u wat lagen zijn en hoe u ze best kan gebruiken.

Met een goede opbouw in uw Photoshop-werk kan u namelijk altijd terug naar uw origineel.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die aan de slag wil met Adobe Photoshop.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis PC gebruik.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2018-225.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

  • Wat is Photoshop en wat is het niet?
  • De werkomgeving en navigatie
  • Welke gereedschappen zijn er en waarvoor dienen ze?
  • Uitsnijden
  • Op formaat brengen
  • Resoluties en bestandsformaten
  • De 5 werkingspunten van iedere foto
  • Werken met lagen
  • Tekst gebruiken
  • Detoureren en transparantie

 

2018-225-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.