#190142
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: InDesign 'the next level' in één dag.


Boost uw kennis Adobe InDesign!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding kan u:

  • werken met nested- & next styles
  • uw workflow versnellen
  • werken met variabele teksten
  • ...

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Heeft u al een basis in Adobe InDesign en bent u klaar voor 'the next level'? Dan is deze training helemaal voor u!

Deze training gaat dieper in op het gebruik van stijlen. Nested styles en next styles versnellen uw workflow aanzienlijk. Wat de mogelijkheden zijn en hoe u dit kan aanpakken, leert u tijdens deze training. Hoe maakt u documenten op zodat ze niet onderhevig zijn aan taal- en/of prijswissels?

Tot slot leert u een basis in scripting in InDesign, zonder dat u hiervoor programmeerkennis nodig heeft.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die zijn basiskennis Adobe InDesign wil uitbreiden.

Voorkennis

Basiskennis Adobe InDesign is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 10 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

 

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-142.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

  • Variabele teksten en afbeeldingen (omgaan met taalwissels, prijswissels, …)
  • Tabellen creatief aanpakken
  • Gelaagde afbeeldingen in Adobe InDesign
  • Nested styles en next style
  • Objectstijlen verder uitgediept
  • Basis in scripts (zonder kennis in programmeren)
2019-142-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company