#190162
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: InDesign Expert tips & trics in één dag.


Haal het maximum uit Adobe Indesign!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Leer masterpages baseren op andere masterpages om sneller fundamentele wijzigingen te doen. Live koppelingen maken met Microsoft Excel en Microsoft Word om geen gegevens meer over het hoofd te zien. Wat zijn 'next style's en hoe gebruikt u ze in uw layout?

U krijgt tips om conditionele tekst op te maken. En we leren u de tricks van basiskleuren om snel uw layout in een andere kleur op te maken.

Geef uw tekst een creatieve touch, zonder Adobe Illustrator of Adobe Photoshop te openen. Optimaliseer uw letterafstanden voor een visueel perfecte layout. We leren u ook ontwerpen te presenteren binnen Adobe InDesign.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Als Adobe InDesign-user heeft u uw eigen technieken om te creëren. Geen basistechnieken tijdens deze dag, maar hands-on tips & tricks om onmiddellijk te gebruiken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ervaren Adobe InDesign-gebruikers die op zoek zijn naar tips & tricks om meer uit Adobe InDesign te halen.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Grondige kennis van Adobe InDesign is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-162.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

 • Basiskleuren
 • Masterpages baseren op andere masterpages
 • Presenteren binnen Adobe InDesign
 • Het optimaliseren van letterafstanden (kerning)
 • Geneste stijlen en ‘next styles’
 • Automatisch nummeren met paragraaf stijlen
 • Paragraaf lijnen
 • Live koppelen met Microsoft Excel en Microsoft Word
 • Creatieve tekst- en kadereffecten
 • Schaduwen
 • Conditionele tekst Libraries
2019-162-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenspraak met Catena Company.