#180226
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: InDesign basics in één dag


De basisprincipes

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding is een kennismaking met InDesign. U zal de basis handelingen kunnen uitvoeren.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen .

Omschrijving

InDesign bevat een uitgebreide waaier aan tools om professionele publicaties te maken. In één dag leert u de basisprincipes om op een efficiënte manier documenten op te maken en te corrigeren.

Hoe zit de werkruimte van InDesign in elkaar? Welke tools heeft u nodig om bestaande documenten aan te passen? En met welk gereedschap kan u beelden plaatsen? U leert van ons handige sneltoetsen die uw werk vereenvoudigen en een basis in het gebruik van stijlen.

We maken samen een goede template die u steeds opnieuw kan gebruiken om vanuit te vertrekken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die aan de slag wil met Adobe InDesign

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis PC gebruik.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2018-226.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

  • De InDesign werkomgeving
  • Eenvoudige paginalay-outs
  • Effecten en typografische mogelijkheden
  • Kolommen en tabellen
  • Gebruik van stijlen
  • Output- en export mogelijkheden
2018-226-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.