#190143
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Illustrator 'the next level' in één dag.


Boost uw kennis Adobe Illustrator basis!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding zal mag u zich 'gevorderd' gebruiker van Adobe Illustrator noemen.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Heeft u ervaring met Adobe Illustrator en bent u klaar voor 'the next level'?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die zijn basiskennis Adobe Illustrator wil uitbreiden.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Kennis Adobe Illustrator basis is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-143.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

  • Transparantie maskers
  • Variabelen in tekst
  • Kleurvarianten maken van designs
  • ‘appearance/vormgeving’ palet
  • Actief verven
  • Mogelijkheden van ‘pins’
  • Grafieken vormgeven met live data connectie
2019-143-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.