#190163
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Illustrator Expert tips & tricks in één dag.


Haal het maximum uit Adobe Illustrator!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Leer vlakken inkleuren met Live Painting met de mogelijkheid om uw paden later nog te wijzigen. Baseer uw ontwerp op een afbeelding door gebruik te maken van live tracing. Leer tekst live manipuleren zonder deze om te zetten naar outlines.

Alles over dynamische symbolen en de flexibiliteit op templates. Vectoriële afbeeldingen gebruiken, maar ook wijzigen en hergebruiken. Gebruik de nieuwigheden van Libraries en de samenwerking met Adobe Stock. Ook de mogelijkheden om samen te werken aan één layout door gebruik te maken van Creative Cloud komt aan bod tijdens deze training.

Maak kennis met variabele lijnen en de mogelijkheden van effecten op lijnen. Tips die van pas komen in elk ontwerp. Eén van de effecten waar de alom bekende Adobe Illustrator Musketon zeer regelmatig gebruik van maakt.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

De Adobe Illustrator-versies volgen elkaar razendsnel op. Als Adobe Illustrator-user heeft u uw eigen technieken om te creëren. Geen basistechnieken tijdens deze dag, maar hands-on tips & tricks om onmiddellijk te gebruiken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ervaren Adobe Illustrator-gebruikers die op zoek zijn naar tips & tricks om meer uit Adobe Illustrator te halen.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Grondige kennis van Adobe Illustrator is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-163.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

  • Variabele lijnen
  • Effecten op lijnen
  • Isometrisch tekenen
  • Verloopnetten
  • Type Touch Tool
  • Herkleuren en alternatieve kleurvoorinstellingen
  • Symbolen en het nut van vectoriele afbeeldingen
  • Grafieken
  • Image tracing en Live paint
2019-163-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.