#180227
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Illustrator basics in één dag


Kennismaking met de meest gebruikte tools

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen .

Omschrijving

Adobe Illustrator is door zijn mogelijkheden één van de meest creatieve programma's binnen de Adobe Creative Cloud. De taken waarvoor u deze software kan inschakelen zijn oneindig.

In één dag leert u enkele basistechnieken die bij elk ontwerp van pas kunnen komen. U maakt kennis met de interface en de meest gebruikte tools in Illustrator. We leren u nuttige sneltoetsen die u altijd weer kan gebruiken. Hoe maakt u vormen en hoe combineert u ze? We leren u logo's en afbeeldingen overtrekken en patronen aan te maken.

Na deze zeer intensieve trainingsdag heeft u een beperkte, maar degelijke basiskennis om aan de slag te gaan met Adobe Illustrator.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die aan de slag wil met Adobe Illustrator.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Basiskennis PC gebruik.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding is een kennismaking met Illustrator. U zal de basis handelingen kunnen uitvoeren.

zoomertraining-1-1_2018-227.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

 

  • Definitie van een vector tekening
  • De werkruimte en navigatie in Illustrator
  • Bewaren in de belangrijkste bestandsformaten
  • Het vervaardigen van geometrische basisvormen
  • Combinatie van die vormen
  • Iedere vrije vorm bestaat eerst uit lijnen
  • Overtrekken van bestaande logo's
  • Patronen en verlopen aanmaken
2018-227-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company.