#180234
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: green screen opnames maken


Zelf een green screen opname maken en bewerken

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding is een kennismaking met Illustrator. U zal de basis handelingen kunnen uitvoeren.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u hier: https://sbm.be/zoomertrainingen .

Omschrijving

Heeft u altijd al gedroomd van een bepaalde locatie voor uw bedrijfsfilm, maar is die meestal niet beschikbaar? Dan is een green screen opname dé ideale oplossing. Met enkele skills en het juiste materiaal, zijn green screen opnames heel toegankelijk geworden.

Tijdens deze dag stelt u zelf een green screen op. U leert de green screen op de juiste manier belichten en u maakt zelf een aantal opnames. We zorgen dat er een aantal props ter beschikking zijn die u kan gebruiken om specifieke opnames te maken. Later die dag haalt u de beelden binnen in Premiere Pro en After Effects en leert u ze verwerken.   

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Creatieve professionals die aan de slag willen met green screen opnames voor video.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

  • Basiskennis PC
  • Basiskennis Premiere Pro en After Effects

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

 

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertrainingen-1-1_2018-234.jpg

Programma

Wat u leert tijdens deze training:

  • Opzetten van een green screen
  • Kiezen van de juiste achtergrond
  • Belichten van een greenscreen
  • Achtergrond vervangen in Premiere Pro
  • Achtergrond vervangen in After Effects
  • Compositing van verschillende scenes met diverse achtergrond elementen
2018-234-1-OmschrijvingDocent-2.jpg

In samenwerking met Catena Company.