#190139
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Beelden maken voor social media: concept


Hoe aantrekkelijke beelden maken voor social media

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding weet u welk beeld en formaat u moet kiezen om een bepaalde doelgroep te bereiken op social media. U zal ook de mogelijkheden van Facebook, Instagram, LinkedIn wat beter kunnen inschatten.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Als marketing medewerker of creatieve professional komt u meer en meer in aanraking met sociale media. Maar hoe maakt u de beste beelden om te communiceren? En hoe bereikt u het best uw doel met je beeld?

Tijdens deze training bekijken we verschillende marketingdoelstellingen om bij verschillende doelstellingen het gepaste beeld te vinden.

Elk online mediakanaal gebruikt bepaalde afmetingen en formaten. Voor welk formaat moet u kiezen? Wat zijn de voor- en nadelen? Wanneer gebruikt u tekst of wanneer juist niet? Hoe stockbeelden correct gebruiken en welke passen bij de vooropgestelde doelgroep?

U wordt tijdens deze opleiding ook ondergedompeld in de advertising mogelijkheden van Facebook, Instagram en LinkedIn. Waarom voor een bepaald social media kiezen? Welke beelden gebruiken we op welk media?

Een dag boordevol tips & tricks!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die beelden voor social media wil gaan gebruiken.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Een basiskennis computergebruik is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 10 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-139.jpg

Programma

  • Concept: Het doel hoe uw beelden vast te leggen
  • De doelgroep bepalen
  • Het formaat van de beelden kiezen
  • Social media kanalen kiezen
  • Introductie in advertising op Facebook
  • Introductie in advertising op Instagram
  • Introductie in advertising op LinkedIn
  • Het belang van A/B testing
2019-139-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company