#190144
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: After Effects 'the next level' in één dag.


Boost uw kennis Adobe After Effects basis!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na deze opleiding mag u zich 'gevorderd' gebruiken van Adobe After Effects noemen.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

Heeft u al een basiskennis van Adobe After Effects en bent u klaar voor 'the next level'?

Dan is deze training helemaal voor u. We leren een aantal van de functionaliteiten kennen die animaties sterker kunnen maken of een aantal zaken kunnen automatiseren. Ook verkennen we een aantal scripts en leren we werken met Cinema 4D lite.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die zijn basiskennis Adobe After Effects wil uitbreiden.

 

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Kennis Adobe After Effects basis is vereist.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoometraining-1-1_2019-144.jpg

Programma

Wat u tijdens deze training leert:

  • Werken met de graph editor
  • Basis van expressions
  • Layer maps - depth maps - blur maps
  • Camera displacement
  • Scripts - plugins
  • Cineware plugin
  • Cinema 4D lite
2019-144-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company