#190155
#Opleiding #Multimedia

ZOOmertrainingen: Adobe XD basics in één dag.


Maak uw prototype van een app of website in een handomdraai.

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Tijdens deze ééndaagse training leert u werken met artboards, open en integreer Sketch, Photoshop en Illustrator files. U leert gebruik maken van de pentool en werken met tekstobjecten. Verder leert u werken met maskers en zetten we beelden om in vormen. Daarnaast wordt u ondergedompeld in het assets paneel. U leert tekst stijlen en kleuren toevoegen en beheren, uw assets organiseren. maar ook het gebruik van symbolen komt uitgebreid aan bod voor het aanmaken van bijvoorbeeld icoontjes. Eens u die basiskennis onder de knie heeft, leert u een protoype maken.

U leert interactie toevoegen aan uw artboards, transities tussen verschillende schermen te begrijpen en te gebruiken, assets te exporteren en prototypes te delen zodat ze verder kunnen uitgewerkt worden door een developer.

Introductie

Volg deze zomer twee of meerdere trainingen uit het aanbod in samenwerking met Catena Company en krijg een jaar lang voor het hele gezin toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael. Het volledig overzicht vindt u op https://sbm.be/zoomertrainingen.

Omschrijving

In een minimum van tijd een prototypes maken voor een app of mobiele website? Adobe XD is het juiste antwoord op de designs die u vandaag en morgen op de mobiele toestellen zal zien.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Designers en ontwikkelaars die zich willen toespitsen op het ontwerpen en maken van interfaces (U/I en U/X).

Voorkennis

Basiskennis van Photoshop en Illustrator zijn mooi meegenomen.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. U kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werkt u aan praktijkoefeningen. U ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming gebruik maken van tot 40% korting via de KMO-portefeuille.

zoomertraining-1-1_2019-155.jpg

Programma

  • Navigatie en de artboards verkennen
  • De eenvoud van sjablonen
  • Vorm, lijnen en symbolen
  • Import mogelijkheden
  • Uitlijnen, groeperen en combinatie van vormen
  • Repeteren van groepen
  • Schermen toevoegen aan je prototype
  • Interactie toevoegen aan artboard en knoppen
  • Voorvertoning van het prototype
  • Design delen met collega’s en klanten
2019-155-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met Catena Company