#180270
#Opleiding #Multimedia

Sneller, beter, mooier met Photoshop (Expert Training)


Verhoog je efficiëntie in Adobe Photoshop!

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Deze opleiding heeft tot doel je basiskennis uit te breiden met nuttige tips en trics!

Omschrijving

Als Photoshop-user heb je je eigen technieken om te creëren. Geen basistechnieken tijdens deze dag, maar hands-on tips en tricks om onmiddellijk te gebruiken.

SNELLER!

Je leert de Photoshop-interface te optimaliseren om sneller te kunnen werken, krijgt zinvolle sneltoetsen mee om tijdswinst te verhogen. U leert de tricks van non-destructief werken, zodat je steeds op je origineel kan terugvallen.

BETER!

Welke mogelijkheden geven kleurbeheer en defringe om beter te werken? Doe RAW-bewerkingen en RAW-conversie binnen Photoshop... En zorg met diepgang in layers voor een duidelijke opbouw binnen een ontwerp.

MOOIER!

Raak geïnspireerd door de 3D-functies en de Target Adjustment tool. Het minimaliseren van ruis en een kleurcorrecties maken beelden nog mooier. Ontwerp beelden die uitstraling hebben, op elk device, elk medium.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ervaren Photoshop-gebruikers die zin hebben in tal van nieuwe tips & tricks.

"In kader van de GDPR informeert SBM dat de gegevens van de ingeschreven cursisten zullen worden gecommuniceerd aan de partner Catena Company in het kader van de opleiding.”

Voorkennis

Een goede basiskennis Photoshop vereist!

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 15 personen. Je kan dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werk je aan praktijkoefeningen. Je ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om jouw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan je op ons vertrouwen. Wat jouw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie je je doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit jouw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op jouw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat je praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaal je ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in jouw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar jouw keuze. Ook na je opleiding of begeleiding word je u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat je volgens de juiste stappen verderop kan en jouw investering blijft renderen. Bovendien kan je als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Programma

Wat je leert tijdens deze training:

 • Verbeteringen voor de prestaties van Photoshop én de interface
 • Zinvolle sneltoetsen
 • Kleurbeheer en kleurcorrecties
 • Diepgang in layers
 • Uitgediepte layer masks
 • Camera RAW en de Target Adjustment Tool
 • De basis van non-destructieve pijlers
 • Detoureren
 • Vector masks
 • Defringe
 • Beperken van ruis
 • Layer combs en generator

In samenwerking met Catena Company