#120383
#Opleiding #Multimedia

Cubase - gevorderd


Geavanceerde technieken

Introductie

Steinberg is een van de grotere spelers op het vlak van digitale audiomontagesystemen. Naast een vernieuwde interface heeft Cubase ook flink wat echte vernieuwingen gekregen. Bij het opstarten wordt eens te meer duidelijk waar Cubase de laatste vijf jaren naartoe is geëvolueerd: audio recording. Cubase biedt vandaag meer dan ooit een volledige studio-omgeving voor professionals in audioproductie.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Muzikanten, deejays en producers

Voorkennis

Basiskennis Cubase is vereist.

Bijkomende info

Geniet als zelfstandige 40% korting op uw opleidingsfactuur en betaal via de KMO-portefeuille. Meer info via www.kmo-portefeuille.be.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 5 personen. Je kan dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werk je aan praktijkoefeningen. Je ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om jouw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan je op ons vertrouwen. Wat jouw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie je je doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit jouw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op jouw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat je praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaal je ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in jouw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar jouw keuze. Ook na je opleiding of begeleiding word je u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat je volgens de juiste stappen verderop kan en jouw investering blijft renderen. Bovendien kan je als zelfstandige of onderneming gebruik maken van 40% korting via de KMO-portefeuille.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Onder deskundige begeleiding gaat de docent dieper in op het opnameproces zodat deelnemers alle praktijkkennis verwerven om professionele producties te realiseren met het softwarepakket.

cubase-audio-producer-muziek-m-1-1_2012-383.jpg

Programma

  • Uitgebreide MIDI-mogelijkheden
  • Uitgebreide routing mogelijkheden
  • Timewarp / audiowarp
  • Programmeren macro's
  • Logical edit
  • Uitwisselen projecten
  • Speciale Cubase tips
  • Uitgebreide mixmogelijkheden

Deze opleiding wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met muziekcentrum Musicasa.