#190642
#Opleiding #Multimedia

Carwrapping ism Papyrus


De nieuwste trend in de signwereld

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze workshop beheers je de nodigde technieken om op professionele en kwalitatieve wijze voertuigen in te pakken met gebruik van de juiste daarvoor bestemde materialen en werktools.

Introductie

De nieuwe trend in de signwereld is carwrapping. Afkomstig uit de VS en nu ook bij ons steeds meer en meer te zien.

Omschrijving

Carwrapping is het inpakken van een auto met een hoogwaardige kwaliteitsfolie. Deze folie kan een effen kleur bevatten maar dankzij de nieuwe technologieën van digitale grootformaatprinters is het voortaan ook mogelijk om een full-color design op wagens aan te brengen. Dit geeft de voertuigen van jouw klanten nog meer aandacht en visibiliteit op de weg. Om dergelijke folies echter efficiënt en effectief aan te brengen heb je specifieke kennis en vaardigheden nodig.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze cursus is bedoeld voor actieve signmakers of startende carwrappers.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis in carwrapping vereist.

Bijkomende info

In de prijs van de workshop zijn de kosten van het lesmateriaal en werktools inbegrepen.

Koffie, thee en broodjeslunch worden gratis voorzien.

Methodologie

De cursus wordt klassikaal gegeven in groepen van maximum 14 personen. Je kan dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht. Na de theoretische uitleg werk je aan praktijkoefeningen. Je ontvangt ook lesmateriaal als ondersteuning van de praktijklessen. De hierboven genoemde informatie betreft het open cursusaanbod.

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om jouw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan je op ons vertrouwen. Wat jouw uitdaging ook is, we vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie je jouw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit jouw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op jouw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat je praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaal je ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in jouw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na jouw opleiding of begeleiding word je nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat je volgens de juiste stappen verderop kan en jouw investering blijft renderen.

carwrapping--design-2-1_2019-642.jpg
car-wrapping-folie-2-2_2019-642.jpg
vinyl-car-wrapping-2-3_2019-642.jpg

Programma

  • Product- en materiaalkennis (printmedia en kleurvinyl)
  • Educatie over de juiste werkwijze in theorie maar ook in de praktijk
  • Preparatie van ondergronden
  • Werken met de juiste gereedschappen
  • Inpakken van wagens met folie en printmedia
2019-642-2-OmschrijvingDocent-1.png

In samenwerking met PAPYRUS