Trends en nieuwigheden in de wijnwereld

Wat is er nieuw in wijn?

  • icon Startdatum niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Startdatum niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Deze opleiding is dé opleiding om in twee sessies de laatste ontwikkelingen in de wijnwereld te ontdekken en te begrijpen.  De wijnsector is volop in beweging.  Van duurzame productiemethodes tot nieuwe smaken en verpakkingsvormen.  

Je krijgt een diepgaande blik op de nieuwste innovaties en consumententrends.  

Een kennismaking met de opkomende wijnregio's en experimentel druivenrassen.  

Verschillende aspecten die een verschil maken in stijl en wijnbeleving.

Wil jij ook op de hoogte zijn?  Schrijf je dan zeker in voor deze boeiende bijscholing.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor elke gepassioneerde wijnliefhebber, sommelier, wijnhandelaar, horeacprofessional.

Methodologie

Verschillende 'theoretische' inzichten in afwisseling met degustaties.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Thema's als duurzaamheid en impact van de klimaatverandering.

Opkomende wijnregio's en onbekende druivenrassen.

Technologische innovaties in wijnproductie.

De trends binnen het consumptiegedrag.

Verpakking wordt belangrijker; wijn uit blik / bric-verpakking evengoed alternatief voor glas?

Toekomstvisie op de wijncultuur.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Ontwikkelaar

Pieter Lemmens

Stel je vraag