#110629
#Opleiding #Horeca

Drankenkennis

Assortimentskennis en serveerwijze van warme en koude dranken

Omschrijving

Deze module kadert in het traject restauranthouder en traiteur-banketaannemer.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Wie als zelfstandige of als medewerker in een horecaberoep wil starten.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Uitgebreide drankenkennis over bier, waters en frisdranken, koffie en thee, aperitieven en digestieven

bierkoffietheefrisdrankc-1-4_2011-629.jpg
bierkoffietheefrisdrankc-1-2_2011-629.jpg
bierkoffietheefrisdrankc-1-3_2011-629.jpg

Programma

  • Bier
  • Koffie en thee (warme dranken)
  • Sterke dranken, aperitieven en cocktails
  • Frisdranken
  • Waters
  • Samenstellen van een drankenkaart
  • Kostprijsberekening
  • Correct serveren van dranken