#110629
#Opleiding #Horeca

Drankenkennis

Assortimentskennis en serveerwijze van warme en koude dranken

Introductie

Omschrijving

Deze module kadert in het traject restauranthouder en traiteur-banketaannemer.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Wie als zelfstandige of als medewerker in een horecaberoep wil starten.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Wat kent u na het volgen van deze opleiding?

Uitgebreide drankenkennis over bier, waters en frisdranken, koffie en thee, aperitieven en digestieven

2011-629-1-Afbeelding-1-groot.jpg
2011-629-1-Afbeelding-2-groot.jpg
2011-629-1-Afbeelding-3-groot.jpg

Programma

  • Bier
  • Koffie en thee (warme dranken)
  • Sterke dranken, aperitieven en cocktails
  • Frisdranken
  • Waters
  • Samenstellen van een drankenkaart
  • Kostprijsberekening
  • Correct serveren van dranken