Introductie

Ontdek hoe AI jouw taken als docent eenvoudiger en effectiever kan maken! In deze praktische cursus maak je kennis met 10 AI-applicaties die speciaal zijn ontworpen om je te ondersteunen in de 5 rollen die je als docent (in meer of mindere mate) opneemt: de didactische docent, de digitale docent, de docent als cursusbouwer, de ondernemende docent en de docent als coach.


Geen technische kennis vereist – stap voor stap leer je hoe je deze tools kunt inzetten om je trainingen te vereenvoudigen en te verbeteren.Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Na afloop van deze cursus ben je vertrouwd met 10 AI-applicaties die je direct kunt inzetten in je lespraktijk. Je kan één of meerdere van deze tools gebruiken om tijd te besparen, cursisten beter te begeleiden en je lessen interactiever te maken. Bovendien voel je je zekerder in het gebruik van technologie in je onderwijs.

Omschrijving


Voor wie is deze opleiding bestemd?

Of je nu een ervaren docent bent of net begint als trainer, deze cursus biedt praktische handvatten om AI in jouw lessen te integreren.

Voorkennis

Geen voorkennis over AI vereist. Vaardigheid om te kunnen deelnemen aan een online sessie.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Demonstratie van 10 AI toepassingen om jouw lespraktijk gemakkelijker te maken

Q&A

Locaties en data


27-11-2024
1 sessie

Planning

wo (27/11/2024) 19:00 - 21:00

Duur

wo 27-11-2024 t.e.m. wo 27-11-2024

Wil je meer weten?

FotoCiska Neyts
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Learning Developer

Ciska Neyts

Stel je vraag