Ontdek de geheimen van moderne patisserie: van texturen tot smaken en kleuren

Een reis door de moderne patisserie: verbluffende technieken voor hemelse desserts.
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Najaar 2024
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Ben je klaar om de kunst van moderne patisserie te ontdekken?

Wil je jouw passie voor patisserie omzetten in een professionele carrière?

Wil je indrukwekkende resultaten bereiken met techniek, textuur, smaak en kleur?

Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je jouw creatieve vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen en de meest indrukwekkende moderne patisseriecreaties kunt maken.

Omschrijving

In de moderne patisserie draait alles om de perfecte combinatie van techniek, textuur, smaak en kleur, en deze cursus zal je leren hoe je deze elementen op een creatieve manier kunt combineren om verbluffende resultaten te bereiken. Tijdens de verschillende sessies van deze opleiding word je ingewijd in het bereiden en opbouwen van diverse banketgebakken. Deze praktijkgerichte benadering, gecombineerd met theoretische uitleg, biedt een alomvattende leerervaring om je patisserietalent naar nieuwe hoogten te tillen.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is zowel geschikt voor een beginnende bakker die nog nooit een oven heeft aangeraakt of een doorgewinterde professional die op zoek is naar nieuwe inspiratie.

Voorkennis

Basiskennis patisserie is noodzakelijk.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Sessie 1

Bereiden + uitleg  -  "mise en place" van verschillende onderdelen van gebak

Sessie 2

Techniek en opbouw van verschillende soorten banketgebak

Sessie 3

Afwerken – afwerkingstechnieken van het gebak

Bijkomende info

Alimento-korting

Alimento zorgt voor elke werknemer in PC 118 of PC 220 voor een tegemoetkoming. Om de Alimento-korting aan te vragen, dien je én je werkgever én Syntra West te contacteren. Je werkgever betaalt eerst het inschrijvingsgeld aan Syntra. Je werkgever contacteert Alimento om dit inschrijvingsgeld terug te krijgen.

Opgelet: Alimento komt niet tussen in de kosten voor cursussen of grondstoffen.

Wil je meer weten?

FotoMelanie Van Ryckeghem
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Melanie Van Ryckeghem

Stel je vraag

Ook interessant voor jou

  • KMO-portefeuille
  • Opleidingscheques
Deze opleiding bereidt mensen zonder voorkennis voor op het beroep van bakker-banketbakker en kneedt ze tot vakkundige ambachtslui.
  • icon 728,42 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Meerdere startdata vanaf 17-09-2024
  • icon Brugge
  • icon 3 jaar