#180114
#Opleiding #Multimedia

Papier als drukdrager


Soorten en eigenschappen van papier

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

  • De verschillende papiersoorten en hun gebruik.
  • Papier kiezen in functie van uw opdrachten
  • Papiersoorten bestellen

Omschrijving

In deze module komt u meer te weten over papier als drukdrager. We gaan dieper in op de soorten en eigenschappen van papier. Hoe kiest u het juiste papier voor uw creatie en waar kan u papier vinden.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zelf instaat voor de aankoop en opvolging van drukwerkprojecten. De lessen richten zich op mensen die actief met papier werken, zelf papier moeten kiezen of aanbevelen aan hun klanten.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Methodologie

Klassikaal - interactief - theorie - praktijkvoorbeelden.

 

OP ZOEK NAAR EEN PRIKKELENDE MAATTRAINING OF BEGELEIDING?

Om uw persoonlijke of bedrijfsgebonden groeiambities waar te maken kan u op ons vertrouwen. Wat uw uitdaging ook is, vinden binnen ons ruime netwerk van ervaren vakspecialisten en -trainers beslist de mensen met wie u uw doelstellingen kan bereiken. Vertrekkend vanuit uw behoeften, visie en strategie ontwikkelen wij een oplossing volledig afgestemd op uw noden en wensen. Onze hands-on aanpak zorgt ervoor dat u praktische en bruikbare oplossingen hebt die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Bovendien bepaalt u ook mee de best geschikte organisatievorm qua locatie, tijdstip en duur. De opleidingen en begeleidingen kunnen worden georganiseerd in uw bedrijf, op één van onze campussen of op een andere locatie naar uw keuze. Ook na uw opleiding of begeleiding wordt u nog verder ondersteund. Verbeteringen en veranderingen vragen immers continue aandacht. Dit zorgt er dan ook voor dat u volgens de juiste stappen verderop kan en uw investering blijft renderen. Bovendien kan u als zelfstandige of onderneming tot 40% korting via de KMO-portefeuille bekomen.

Programma

1. Hoe wordt papier gemaakt

2. Papiersoorten

3. Specificaties

4. Papier kiezen

5. Milieu en omgeving

Hendrik D'haemer, ervaren Productie Manager met jarenlange ervaring in de marketingwereld en advertising industrie.