#180548
#Opleiding #Multimedia

Gratis infodag Professional Music Production (ism MusiCasa)

Omschrijving

Tijdens de infodag krijg je een overzicht van de inhoud van de verschillende opleidingen in ons aanbod en kom je te weten waar labels, platenfirma’s en bookings agency’s naar op zoek zijn. Daarnaast krijg je een exclusief kijkje in de professionele studio’s waar alle opleidingen plaatsvinden.

Heb jij reeds eigen creaties? Breng deze dan gerust mee! We geven graag feedback, tips & tricks om jouw producties naar een hoger niveau te tillen!

Heb jij meer interesse in de opleiding Electronic Music Production of een cursus Ableton Live of Logic Pro? Dan ben je ook meer dan welkom.

Let op! Het nieuwe programma start 2 maart 2019 op 8 locaties in Nederland & Belgie. De infodagen voor de locaties Amsterdam. Brussel, Antwerpen en Knesselare vinden plaats in oktober en november. De exacte data en locaties volgen op korte termijn. Na inschrijving voor de infodag ontvang je alle benodigde informatie per mail. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op een van onze infodagen óf nu al vragen hebben over onze opleidingen, maak dan vrijblijvend gebruik van een Persoonlijk Advies.

Zien we jou terug op een van onze infodagen?

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen met een passie voor muziek!

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Methodologie

Gratis infodag - schrijf je in!

2018-548-1-AfbeeldingInDeKijker.jpg

Programma

- algemene informatie opleiding

- inhoud van de verschillende opleidingen

- exclusief kijkje in een professionele  studio

- feedback, tips & tricks voor eigen productie(s)

- informatie cashback aanbiedingen

- persoonlijk advies

2018-548-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

In samenwerking met MusiCasa