#160284
#Opleiding #Commercieel

Google SEO-Copywriting


Mik op een jarenlange Google-toppositie (zonder ervoor te betalen)

Omschrijving

Schrijven voor Google - de nr. 1 SEO copywriting training in Vlaanderen!

Schrijft u webteksten? Dan dient u twee heren. U verleidt de lezer van vlees en bloed om in te gaan op uw aanbod. Maar daarvoor moet u hem wel eerst op uw website krijgen. En dat lukt alleen als u ook Google om uw vinger windt.

In deze training leert u de eisen van Google én die van uw klant tegelijk inwilligen. U danst op het slappe koord van SEO-copywriting. Slap omdat technische vereisten en gezond verstand elkaar voor de voeten lopen. Slap omdat SEO-teksten niets opleveren zonder een globale SEO-aanpak.

  • Mik op een jarenlange Google-toppositie - zonder te betalen voor Adwords
  • Breng de andere factoren voor SEO-succes in kaart met uw checklist
  • Kaap uw klanten voor de neus van uw concurrenten weg

U leert het van een absolute topexpert!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Voor iedereen die mikt op een jarenlange Google-toppositie zonder te betalen voor Adwords en klanten voor de neus van zijn concurrenten wil wegkapen.

Programma

Training van 1 dag

  • Deel 1: de 4 SEO-pijlers. Baken het SEO-speelveld af.
  • Deel 2: SEO-copywriting. Overtuig Google én jouw prospecten met jouw webteksten.

 

Méér dan SEO-copy

Is SEO-copywriting zaligmakend? Nee, het betekent zelfs ... niets zonder de drie andere SEO-factoren: techniek, populariteit en onderhoud. Die komen dan ook eerst aan bod. Zo weet je precies welke struikelblokken je moet (laten) opruimen en hoe gevarieerd jouw SEO-arsenaal is. Dan gaan we aan de slag met het eigenlijke 'schrijven voor Google' - concreet en to-the-point.

 

Hete SEO-hangijzers

Alle hete hangijzers van SEO-copy komen aan bod. Landingspagina's, dubbele content, mobiel zoeken, trefwoordenonderzoek, Nederlands-Vlaams, enzovoort. Alleen SEA (Google-advertenties) laten we links liggen wegens niét gratis.

 

Geen technische knobbel

Wees gerust: jouw trainer is ... geen techneut. Hij gids je dus in mensentaal door het SEO-bos. En maakt je intussen attent op 'black hat SEO'-gevaar én op plukrijpe Google-vruchten.

 

Google-klanten centraal

De insteek van deze training is eenvoudig: Google wil zijn klanten op hun wenken bedienen. Lees: wie naar informatie zoekt, zo snel mogelijk naar de aangewezen website leiden. Ben jij mee met die zienswijze? Dan wordt het SEO-schaakspel plots zonneklaar. En begrijp je waarom Google van 'leveranciers' zoals jij, eist wat het eist. Meer nog: je voorspelt het.

 

PowerPoint? Weg ermee

Verwacht je een alomvattende PowerPoint-presentatie? Dan ben jeer aan voor de moeite. Want vanaf de eerste minuut gaat we samen met live internetpagina's aan de slag. (Ja, ook die van je eigen website, alje dat graag hebt.) We nemen ze onder de loep en kneden de webteksten tot SEO-krachtvoer.

Deze opleiding wordt georganiseerd door onze partner SBM, cvba Skilliant.

Kies eerst een locatie/tijdstip om deze gegevens te kunnen zien

Lesdata

Datum Startuur Einduur
donderdag 23/04/2020 09:30 12:30
donderdag 23/04/2020 13:30 16:30

Data onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Locatie

  • SBM Gent
  • Tramstraat 63
  • 9052 Zwijnaarde
Bekijk op Google Maps

Contact

  • T: 078/353 653
  • Sofie@syntrawest.be
2016-284-1-OmschrijvingDocent-1.jpg

Wim Van Rompuy is volbloed marketeer en copywriter. Hij runt sinds 2001 Schrijf.be®, toonaangevend Vlaams tekstbureau. Daar gaan jaarlijks 5000 teksten door zijn handen als kwaliteitsbewaker. En helpt hij als Schrijfdokter® bedrijven en organisaties schrijven zoals hun contacten dat verwachten.

"Deze training was zeker de moeite waard om te volgen. Vol kant en klare tips & tricks voor het SEO-proof krijgen van allerlei webteksten." Bram Vangheluwe - Marketing - Rycobelgroup https://www.rycobel.com/

"Ik vond de training heel gestructureerd en logisch opgebouwd. Alles werd heel begrijpbaar uitgelegd, en toch met de nodige diepgang. Ik ben naar huis gegaan met een handig stappenplan en een hoop praktische tips, die ik onmiddellijk heb toegepast op mijn website!" Fien Reunes - Personal assistant - Hey!Motion - http://www.heymotion.be/

"Wim is duidelijk een expert in wat hij doet, en is bovendien een charismatische trainer. De opleiding was zeer gebalanceerd: tegelijk toegankelijk voor SEO-leken en in-depth genoeg voor mensen met voorkennis. Ik ging naar huis met een blocnote vol tips die meteen toepasbaar zijn, maar heb tegelijk het gevoel dat ik ook een algemeen theoretisch kader heb meegekregen. Niks aan te merken over deze training!" Tim Vanhoorneweder - De Witte Communicatie - https://www.dewitte.be/

"Ik zou de opleiding met veel plezier een 9 willen geven. Op voorhand had ik schrik dat de opleiding te basic zou zijn, maar dit lag ver boven mijn verwachtingen." Jeroen Cantaert - Stas - https://www.stas.be/