#190539
#Opleiding #Beauty en wellness

Sugar waxing: brazilian (advanced)


Waxen van de intieme zones

Introductie

Suikerontharing is een meerwaarde voor elk instituut dat voor kwaliteit en innovatie kiest. Suikerontharing biedt een professioneel en natuurlijk alternatief voor de klassieke ontharing met hars. Het ontharen met suiker of 'sugarwaxing' vereist een specifieke behandelingsmethode.

De opleidingen Sugarwaxing zijn opgedeeld in 3 niveaus:

  • Body
  • Brazilian (advanced)
  • Brows & Facial wax (advanced)

Omwille van de moeilijkheidsgraad van het werken met suiker, moet je al ervaring hebben opgebouw voordat je de opleiding 'Brazilian' start.

Omschrijving

Tijdens deze opleiding perfectioneer je jouw technieken op het vlak van ontharingen van de gevoelige zones. Brazilian wax, full wax en bilnaad komen aan bod. Tevens is deze les de gelegenheid om de verschillende suikerpasta’s te testen en ontdekken.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

De opleiding 'Sugar waxing: brazilian' richt zich op schoonheidsspecialisten die de basistechnieken van het suikeren reeds voldoende in de vingers hebben en over de nodige relevante basiskennis en ervaring beschikken.

Voorkennis

Je hebt bij syntra al de opleiding 'Sugar waxing: body' gevolgd of je hebt in een ander opleidingsinstituut een opleiding sugar waxing gevolgd.

Bijkomende info

Voor het praktijkgedeelte breng je een model (met beharing) mee.

Methodologie

Om een goede begeleiding te garanderen werken we in een kleine groep van maximum 6 personen.

Je brengt een model (met beharing) mee. Je gaat direct met jouw model aan de slag zodat je voluit kan trainen onder begeleiding van onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste.

Programma

Tijdens deze opleiding richten we ons vooral op het finetunen van je techniek en op het ontharen van gevoelige zones.

  • brazilian wax
  • full wax
  • bilnaad

Grondstoffen

Het gebruik van materiaal is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Tijdens deze sessie kan je de verschillende suikerpasta’s testen en ontdekken.