Nagelstylist - Overzicht opleidingen

Wil je een professionele nagelstylist worden en je specialiseren in het aanbrengen van prachtige gelnagels? Dan is de opleiding 'Nagelstylist’ de perfecte keuze voor jou. Tijdens deze opleiding leer je de nieuwste technieken en nageltrends. Je krijgt praktijkgerichte trainingen van ervaren docenten, leert werken met hoogwaardige producten en ontwikkel alle nodige vaardigheden om je eigen nail salon te beginnen.

opleidingen-nagelstylist-en-gelnagels-NAGELSTYL.jpg

Nailed it!

In de opleiding 'nagelstylist' leer je alle aspecten van het vak, waarmee je anderen kunt voorzien van prachtige en verzorgde nagels. Je leert niet alleen hoe je de natuurlijke nagels en huid moet verzorgen, maar ook hoe je verschillende nagelproblemen zoals beschadigde, ingegroeide of gescheurde nagels op de juiste manier behandelt. Daarnaast leer je hoe je de natuurlijke nagel kunt verlengen en verstevigen met behulp van kunstnagelproducten. Je speelt in op de laatste trends en experimenteert met kleur en design om unieke en artistieke nagelafwerkingen te creëren die passen bij de wensen van je klanten. Naast technische vaardigheden leer je ook hoe je klanten op een professionele en commerciële manier kunt benaderen. Je krijgt inzicht in klantgerichtheid, ontvangsttechnieken en het gebruik van digitale media om je werk effectief te promoten.  

Gelnagels zetten of allround nagelstylist?

Ben je op zoek naar een volledige en uitgebreide opleiding tot nagelstylist? Dan is de opleiding tot Allround Nagelstylist iets voor jou.

Je kan de opleiding volgen in een half jaar tijd waarbij je voltijds aan de slag gaat met je studies. Wil je de opleiding combineren met job, dan kun je dezelfde opleiding volgen met 1 tot 2 lesmomenten per week gedurende een cursusjaar. Maar je kan ook opteren voor de opleiding van 1 volle dag per week in Brugge die 1 jaar duurt.  

Je kiest dus zelf de opleiding die het best bij jou past!

Je eigen nagelstudio?

Als afgestudeerde nagelstylist heb je verschillende mogelijkheden om je carrière vorm te geven. Je kunt ervoor kiezen om te werken in nagelstudio's, schoonheidssalons, spa's of wellnesscentra, waar je klanten voorziet van professionele nagelbehandelingen en hen helpt bij het realiseren van hun gewenste nagelstijl. Daarnaast kun je ook overwegen om als zelfstandige te starten en je eigen nagelstudio op te zetten, waar je jouw eigen creativiteit en stijl kunt laten zien je eigen klanten.

Kies de opleidingsvorm die bij je past

Wil je meer weten?

FotoStien Vander Meiren
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Stien Vander Meiren

Stel je vraag