Opleidingen Juwelen

Ben je klaar om je creativiteit te laten schitteren en adembenemende juwelen tot leven te brengen? Zin om edelstenen en -metalen om te smeden tot unieke sieraden? Met een juwelenopleiding doe je iedereen smelten voor jouw prachtige ontwerpen.

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies uit een unieke selectie van opleidingen en bijscholingen. Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en juwelentrends! 
  • Geniet van praktijkgerichte lessen. Dankzij onze hands-on aanpak kan je na je opleiding meteen professioneel aan de slag. 
  • Krijg les van gerenommeerde, hedendaagse juweelontwerpers-goudsmeden. Zij delen met veel plezier hun ervaring en expertise! 

Opleiding in de kijker: Juweelontwerper - Goudsmid

Betreed de schitterende wereld van edelstenen en -metalen! In de opleiding Juweelontwerper-Goudsmid leer je sieraden ontwerpen, vervaardigen, herstellen en verkopen. Laat je creativiteit sprankelen en perfectioneer je skills onder begeleiding van een team gerenommeerde, hedendaagse juweelontwerpers-goudsmeden. Bereid je voor op een fonkelende carrière als juwelier! 

Ontmoet de makers achter MKRS

Ontmoet Isabelle en Charlotte, de makers achter het MKRS-event. Tijdens dit evenement krijgen de docenten en cursisten van Syntra West de kans om hun ambachtelijke, creatieve werk voor te stellen en te verkopen. Van duurzame modeaccessoires tot magnifieke juwelen en handgemaakt servies uit keramiek. In La Brugeoise te Brugge ontdek je de hipste ondernemers en shop je de leukste items. Isabelle en Charlotte lichten alvast een tipje van de sluier. 

Makersevent voor en door ondernemers

Cursist aan het woord

“Ik geniet enorm van de enthousiaste docenten in de opleiding Juweelontwerper - Goudsmid. Hun passie werkt aanstekelijk en motiveert mij om het beste uit mezelf te halen! Elke docent heeft een unieke manier van lesgeven, en het is altijd fijn om iets bij te leren. Bovendien is het lokaal altijd keurig verzorgd. Ik ben echt blij dat ik deze opleiding volg!”

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren?

Contacteer onze collega Isabelle Santy.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

Binnenkort binnen dit leerdomein