Klaar om je eerste stappen te zetten in de voetverzorging? Wil je komaf maken met eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en schimmels? Met een opleiding pedicure verhelp jij voortaan alle huid- en teennagelaandoeningen.

Binnenkort geplande opleidingen Pedicure

SW-Subdomeinen_479x479-Voetverzorging.jpg

  • icon 955,90 incl. BTW (1ste jaar)
  • icon Vanaf 18-09-2024
  • icon Diverse locaties
  • icon 2 jaar

Waarom kiezen voor Syntra West?

  • Kies voor het perfecte voorbereidingstraject op een mogelijk paramedisch statuut. 
  • Geniet van dé ideale mix tussen theorie en praktijk.  
  • Laat je begeleiden door gespecialiseerde voetverzorgers en podologen. Onze docenten staan in nauw contact met de Beroepsvereniging van Belgische Voetverzorgers (BVV). 
  • Blijf volledig up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de voetverzorging.  

Opleiding in de kijker: Pedicure

Krijg je krullende tenen van onverzorgde voeten? Sta je te trappelen om huid- en nagelklachten de wereld uit te helpen? Na de opleiding Pedicure geef jij professioneel advies over voethygiëne en schoeisel. Zo ben jij iedereen een stapje voor!

Karina groeit uit van cursist tot docent Pedicure en Zorgmassage

Na 15 jaar een bakkerij gerund te hebben, schreef Karina zich in voor de opleiding Gespecialiseerde voetverzorging van Syntra West. Intussen heeft ze haar eigen privépraktijk, en geeft ze zelf les als docent Pedicure en Zorgmassage.  

 

 

Cursist aan het woord

“Ik volgde de opleiding Pedicure tijdens de coronaperiode. Ondanks de uitdagingen werden we uitstekend begeleid door de docent, die online lessen gaf en zelfs handige instructiefilmpjes maakte. De opleiding was heel leerrijk en toch wel de beste om kennis op te doen. Ik volgde bijna wekelijks stage en leerde veel bij over nagelbeugels en nagelregulatie. Na de opleiding startte ik als zelfstandig voetverzorger in bijberoep , en ik ben nog steeds dolgelukkig met mijn kleine salon. Deze opleiding is echt de moeite waard, omdat je in 1 jaar alles leert, van A tot Z. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van voetverzorging houdt en graag mensen wil helpen met hun pijnlijke voetproblemen.”

Megan Wyllie | Pedicure

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding? 
Of denk je eraan om die op maat en op locatie te laten organiseren? 

Contacteer onze collega Stien Vander Meiren.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkele opleiding.

SW-Thematische_Landingspaginas_479x479-Nieuwsbrief.jpg