Macarons de Paris

Ontdek de onweerstaanbare charme van Macarons de Paris en word een meester in het creëren van deze heerlijke lekkernijen!

  • icon Startdatum niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Startdatum niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Je kent de technieken om een perfecte macaron te maken én de toepassingen.

Omschrijving

Ze zijn weer helemaal in, de kleurrijke zoetigheden, de macarons. Alle kleuren en toepassingen worden met plezier gebruikt: puur, gevuld, als garnituur, zoals je wilt.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

  • bakkers
  • banketbakkers
  • en hun medewerkers

Voorkennis

Je volgde een bakkersopleiding of hebt een gelijkwaardige ervaring.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

  • Grondstoffen, bereiding macaronbeslag en bakproces.
  • Gebruik van kleurstoffen
  • vullingen: crémeux, ganache, jellies
  • Leuke smaakcombinaties
  • Bewaar- en verkooptips

Bijkomende info

Alimento-korting


Alimento zorgt voor elke werknemer in PC 118 of PC 220 voor een tegemoetkoming. Om de Alimento-korting aan te vragen, dien je én je werkgever én Syntra West te contacteren. Je werkgever betaalt eerst het inschrijvingsgeld aan Syntra. Je werkgever contacteert Alimento om dit inschrijvingsgeld terug te krijgen.


Meer info via Alimento.


Opgelet: Alimento komt niet tussen in de kosten voor cursussen of grondstoffen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Ontwikkelaar

Pieter Lemmens

Stel je vraag