Future of food: nieuwe trends in de voeding - feiten en fabels ontrafeld

Nieuwe trends in de voeding: feiten en fabels ontrafeld
  • icon Vanaf 21-11-2024
  • icon Brugge
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 393,25 incl. BTW
Schrijf in
  • icon Vanaf 21-11-2024
  • icon Brugge
  • icon 2 sessie(s)
  • icon 393,25 incl. BTW

Introductie

Ben je geïnteresseerd in voeding en gezondheid? Wil je graag meer inzicht krijgen in de waarde van alternatieve eetpatronen en bijhorende producten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van voeding als medicijn? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Tijdens de sessies 'Alternatieve producten en consumptiepatronen' en 'Food as medicine?' ga je samen met diëtiste Inge De Ridder, zaakvoerder van Easy2diet, op zoek naar wetenschappelijk onderbouwde argumenten voor en tegen bepaalde voedingshypes, trends en producten. Je leert kritisch te kijken naar de effectieve waarde van deze alternatieve eetpatronen en producten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Daarnaast leer je tijdens de sessie 'Food as medicine?' meer over de mogelijkheden van voeding als medicijn. Kan voeding effectief als medicijn ingezet worden? Of is het eerder ter aanvulling of ondersteuning? Leer hoe specifieke, aangepaste of gepersonaliseerde voeding kan bijdragen aan een gezonder leven en welke wetenschappelijk onderbouwde argumenten hierachter zitten.

Doe mee aan deze boeiende en leerrijke opleiding en ontdek meer over voeding en gezondheid!

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze opleiding richt zich tot allen die hun beroepsactiviteiten hebben in de voeding:  voedingsproductontwikkelaars en productieverantwoordelijken in de voedingssector, koks, traiteurs, retailers, diëtisten, … en zij die overwegen de stap te zetten om een nieuw product te creëren. Deze opleiding is toegankelijk voor zowel werknemers of voor zelfstandigen.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Het programma is gebasseerd op 2 actuele onderwerpen die binnenkort worden uitgelicht.

Bijkomende info

Deze opleiding maakt deel uit van een reeks cursussen. Als u ook interesse heeft in de andere cursus, kunt u profiteren van een korting van 10% op beide.

De andere cursus is "Future of Food: Een Praktische Gids naar Duurzaamheid". U kunt meer informatie vinden op onze website.

Als u geïnteresseerd bent, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de productmanager of de cursusbegeleiding om van deze aanbieding gebruik te maken.

Locaties en data


Vanaf 21-11-2024
2 sessie(s)
Schrijf in

€ 393,25 incl. BTW

Planning

do (21/11/2024) 18:30 - 21:30
do (28/11/2024) 18:30 - 21:30

Duur

do 21-11-2024 t.e.m. do 28-11-2024

ADRES


Wil je meer weten?

FotoMelanie Van Ryckeghem
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Melanie Van Ryckeghem

Stel je vraag